Verzenden & retourneren
Verzenden

Kleinere artikelen, zoals beugels en koppen, worden met pakketpost (GLS) tegen het tarief van € 7,95 aan u verzonden. Producten met een groter volume en gewicht worden per koerier tegen het tarief van € 50,00 aan u geleverd. Als de producten echt een groot volume of gewicht hebben, dan zal het transport plaatsvinden met een vrachtwagen met oplegger of een bakwagen. Deze levering zal gebeuren tegen een tarief van € 90,00 - mits u zelf de mogelijkheid heeft om de vrachtwagen te lossen (d.m.v. bijvoorbeeld een heftruck). 

Enkele aanvullende voorwaarden hierop:

Indien de consument aanwezig is op de afgesproken dag en tijdstip op het overeengekomen afleveradres is het mogelijk om volledig informatie en/of instructies te verstrekken. Dit alles is noodzakelijk voor een probleemloze aflevering. Bij een dergelijke aflevering zal het overbodig zijn dat het aangekochte product c.q. de aangekochte producten tegen additionele kosten opnieuw worden aangeboden. De additionele kosten voor herlevering zijn minimaal € 54,95.
Bestelde producten worden bezorgd tot de eerste drempel. De consument is zelf verantwoordelijk voor verdere verplaatsing. Afmetingen van de producten worden vooraf aan de consument bekendgemaakt op www.bouwhekkdirect.nl. De consument dient hier zelf rekening mee te houden. Onder de eerste drempel verstaat Hekwerkdirect.nl de perceelsgrens, de toegangspoort dan wel de voordeur van het betreffende afleveradres mits zich deze bevindt op de begane grond. De afleverplaats kan derhalve ook een openbaar terrein betreffen, zoals een weggedeelte, trottoir of parkeervak.
De afleverplaats dient bereikbaar te zijn voor de gekozen wijze van transport.

Afspraak leverdatum koerierzendingen
Voordat uw bestelling per koerier of via transport geleverd zal worden, zal eerst contact met u worden opgenomen over een geschikte leverdatum. Bouwhekdirect kan nooit aansprakelijk gehouden worden voor eventuele vervolgkosten opgelopen door een verlate levering. 

Levertijd

Bouwhekdirect zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en het leveren van uw bestelling. Voor de meeste hekwerkartikelen geldt een levertijd van maximaal vijf werkdagen. Maar er zijn ook producten welke een langere levertijd vergen. De levertijden vindt u bij het door u gekozen product.

Status van uw zending

U kunt de status van uw order inzien door in ''Mijn account'' te klikken op ''bekijk mijn geplaatste "bestellingen" onder het kopje ''mijn bestellingen''. Tevens ontvangt u van ons een e-mail met Track&Trace-code, wanneer uw bestelling verzonden is. U kunt dan via PostNL de status van uw zending bekijken.

Afhalen bestelling

Bestellingen kunnen op afspraak in Eindhoven (Brabant) opgehaald worden.


Bedenktermijn

Vanaf de dag dat u het artikel heeft ontvangen krijgt u 14 dagen bedenktijd om te besluiten of u het artikel wilt ruilen/retourneren. Als u binnen de bedenktijd aangeeft het artikel te willen ruilen/retourneren, kunt u dit aangeven door te gaan naar ''Mijn bestellingen'' in ''Mijn account''. Aldaar kiest u de betreffende bestelling en drukt u op ''artikelen retourneren''. of download het herroepingsformulier vul deze in zijn geheel in en stuur deze naar [email protected].

Retourneren

In geval van het retourneren van het artikel, komen de verzendkosten hieraan verbonden voor rekening van de klant. Nadat wij het geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen een termijn van veertien dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel(en) op de door u opgegeven rekening terugstorten.

Uitzonderingen op retourneren

Artikelen die bij ons niet geruild en/of geretourneerd kunnen worden zijn:

- artikelen die gebruikt of beschadigd zijn en/of waar veranderingen op/aan zijn aangebracht.
- artikelen waarvan de originele verpakking ontbreekt en/of beschadigd is.
- artikelen die te laat zijn aangemeld als retour en/of te laat zijn teruggezonden.
- artikelen die onvoldoende gefrankeerd naar ons worden geretourneerd.

In bovenstaande gevallen wordt de retourzending niet geaccepteerd en zullen wij het aankoopbedrag niet terugstorten.

040 209 4087

[email protected]

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x