Over ons
Bouwhekdirect – dé bouwhekken webshop

Bouwhekdirect levert uitsluitend kwaliteit bouwhekken in iedere prijscategorie. Hier vindt u het meest uitgebreide assortiment voor het afschermen van bouwprojecten of evenementen. Onze bouwhekken zijn uitermate geschikt voor het realiseren van een tijdelijke schutting.

Vindt u iets niet direct dan mag u gerust contact met ons opnemen. Ook als u andere vragen, opmerkingen of suggesties heeft. Neem dan contact met ons per mail: [email protected] of bel Bouwhekdirect.nl op 040 209 4087 of chat met ons via de chatfunctie (rechtsonder in de site).

Bouwhekdirect.nl en ABC hekwerk

Bouwhekdirect.nl maakt sinds haar bestaan deel uit van de ABC Hekwerkgroep. ABC Hekwerk is al meer dan 25 jaar een begrip in hekwerkland. ABC Hekwerk is de specialist voor het leveren en het monteren van een uitgebreid pakket aan hekwerksystemen en oplossingen voor het beveiligen van percelen, terreinen en gebouwen.

Ook voor het leveren en het installeren van innovatieve, elektronische systemen voor detectie en toegangscontrole is ABC Hekwerk uw professionele partner. ABC Hekwerk beschikt over een groot aantal zelfstandige vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Bij ABC Hekwerk heeft u te maken met de gedrevenheid van een regionale organisatie die dicht bij haar klanten staat en de capaciteit van een grote internationale hekwerkleverancier. Deze combinatie is de beste garantie voor een scherp geprijsde oplossing voor terreinbeheersing. Voor meer informatie kijkt u op www.abchekwerk.nl

Bouwhekdirect.nl; vertrouwde kwaliteit

Naast het feit, dat Bouwhekdirect.nl kwaliteitsproducten levert en deel uitmaakt van de ABC Hekwerkgroep, is Hekwerkdirect.nl officieel gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet en wordt actief ondersteund door de Consumentenbond. Thuiswinkel Waarborg gecertificeerde bedrijven zijn uitvoerig gescreend, betrouwbaar en bieden u een veilige manier van online winkelen aan.

Voor meer informatie kijkt u op www.thuiswinkel.org

Bouwhekdirect.nl en het milieu

Bouwhekdirect draagt graag bij aan een beter milieu. Daarom speelt milieuzorg een belangrijke rol tijdens onze productselectie en leveringsprocessen. Ook onze toeleveranciers wijzen wij voortdurend op hun milieuverplichtingen. Wij eisen productie- en logistieke handelingen die zo min mogelijk belastend zijn voor ons milieu.

Ook wijzen wij onze toeleveranciers er op geen onnodige en/of niet-recyclebare verpakkingsmaterialen te gebruiken. In ons interne kwaliteitshandboek ISO en VCA zijn procedures vastgelegd om milieuschade te voorkomen en milieubelasting verder terug te dringen. Milieuzorg maakt aldus een integraal onderdeel uit van onze bedrijfsvoering en heeft onze voortdurende aandacht.

Het team van Bouwhekdirect

Kortom, het team van Bouwhekdirect is u graag van dienst.
U kunt ons bereiken op ons bedrijfsadres :

ABC Hekwerk Direct B.V.
Steenoven 1
5626 DK Eindhoven
Dit is tevens ons postadres.

Bovendien kunt u ons op elke doordeweekse
dag (ma t/m vrij: 07:30 -16:30 uur) bellen en mailen:
T. 040 209 4087
E. [email protected]
Whatsapp: 06-53983734

Overige zakelijke gegevens:
KvK-nummer: 73576018
BTW-identificatienummer: NL859585864B01

040 209 4087

[email protected]

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x